Tillsammans för

Hemstädning Hässleholm

VI GER DIG

Hållbara resultat

Vänd dig till oss för hemstädning i Hässleholm med omnejd. Hur ser dina städbehov ut? Vi lägger upp en plan som passar för dig oavsett om det är ett engångsuppdrag eller om du vill abonnera på en städtjänst. Vill du bli kontaktad, klicka här.

Trygghet

Vi arbetar för att respektive kund ska känna sig trygg med att anlita oss. DM Bygg & Renovering är en professionell och nyskapande firma vars arbetsfilosofi grundar sig på att ha en kundbas baserad på ett gott rykte.

Anpassat arbete

Inom företaget arbetar vi för att alltid vara lyhörda och lyssna till kundens enskilda önskemål och behov. Givetvis anpassar vi vårt arbete så gott det går efter dessa. Är du en privatkund kan du få rutavdrag. Läs mer på Skatteverkets webbsida.

VÅRA TJÄNSTER

Hemstädning Hässleholm

DM Bygg & Renovering är ett bygg- och städföretag med både bred yrkeskompetens och omfattande erfarenhet. Vi tar oss an diverse arbetsuppdrag inom branschen, alltid med målbilden att göra dina drömmar och visioner till verklighet, eller att underlätta din vardag med städning.

– Caroline (2022-03-17)

Väl utfört jobb och fantastisk service!

"Otroligt serviceinriktade! Fick hjälp med att måla om nästan hela vårt hus invändigt och resultatet blev hur bra som helst. Kommer att anlita dom fler gånger!👍😀"

– Mikael B (2022-06-13)

Målning av huset

"Målningen av huset blev precis som vi hade kommit överens om, och så fint det blev! Vi är verkligen supernöjda med slutresultatet. DM Bygg är noggranna i sitt arbete, tydliga i sin kommunikation och framförallt genuint trevliga personer att ha att göra med. Om det fanns fler än 5 stjärnor att ge så hade vi gjort det!"

-Gunilla 2022-06-05

Målning Utvändigt 100 kvm i Åsljunga, Örkelljunga

"Smidigt och lätt med kommunikationen med företaget. De kom på utlovad tid och helt enligt plan.
Målningen utfördes till full belåtenhet. Vi var helt nöjda med allting och kan varmt rekommendera företaget för framtida arbeten hos annan beställare.
Många tack från oss!"

– Lars (2022-07-20)

Målning

"Utförd målning på ett professionellt sätt. Punktliga och meddelade då de inte kunde komma."

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Barkvägen 5, 282 68 Vittsjö

Ring oss

0733-626795

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär